Αναβάθμιση IPHONE

Τα αγαπημένα από πολούς smartphone-lovers iPhone με τον λεπτό σχεδιασμό τους και τις αμέτρητες εφαρμογές και δυνατότητες αποτελούν μία επένδυση για τον κάθε χρήστη. Οι τεχνολογίες τους και το λειτουργικό τους σύστημα εξελίσσονται συνεχώς και για αυτό το λόγο οι χρήστες του πρέπει να κρατάνε ενημερωμένο το iPhone τους και να το αναβαθμίζουν για να παρατείνουν τον χρόνο χρήσης του και να εκμεταλέυονται πλήρως τις δυνατότητες του.
Οι τεχνικοί μας προτείνουν να αναβαθμίζεται το λειτουργικό σύστημα IOS του iPhone σας ώστε να μένει ενημερωμένο και να συμβαδίζει με τις λειτουργίες που εξελίσονται συνεχώς. Αν χρειάζεστε βοήθεια και προσανατολισμό για την αναβάθμιση του iPhone σας οι τεχνικοί μας είναι εδώ για να σας εξυπηρετήσουν και να σας βοηθήσουν να κρατάτε το iPhone σας ενημερωμένο.
iphone-anavathmisi-ios
Παρόλο που τα iPhone δεν υποστηρίζουν αναβάθμιση υλικού υπάρχουν διάφορες επιλογές που μπορούν να σας εξοικονομήσουν χωρητικότητα. Μία από αυτές τις επιλογές αποτελεί το iDrive ένα micro USB Flash Drive το οποίο συνδέεται με το iPhone σας κατευθείαν και μπορείτε να αποθηκεύσετε το υλικό σας απευθείας από το iPhone σας.
iphone-usb-idrive
Apple_mac_service