Αναβάθμιση MAC

Αν αντιμετωπίζετε προβλήματα με το IMAC υπολογιστή σας μία πιθανή αιτία είναι η αδυναμία απόδοσης του υπολογιστή σας λόγω ενημέρωσεων του λειτουργικού συστήματος, η αναβάθμιση του IMac σας προσφέρει τη δυνατότητα να συνεχίσετε να εκμεταλεύεστε το μηχάνημα σας επενδύοντας στην λειτουργικότητα του. Αν δώσουμε στο σύστημα του IMac σας τους κατάλληλους πόρους τότε θα συνεχίσει να εξυπηρετεί τις ανάγκες σας.

Οι αναβαθμίσεις που μπορούν να γίνουν στο IMac σας και να βελτιώσουν σημαντικά την λειτουργία του είναι κυρίως η Αναβάθμιση Μνήμης και η Αναβάθμιση Σκληρού Δίσκου. Με αυτές τις αναβαθμίσεις επιτυγχάνεται καλύτερη απόδοση του συστήματος του IMac σας, εξασφαλίζεται περισσότερος χώρος για τα περιεχόμενα σας και ελαχιστοποιέιτε ο χρόνος αντίδρασης του και αυτό έχει σαν αποτέλεσμα την καλύτερη απόδοση των εφαρμογών.
macbook-imac-service-repair
Εάν λοιπόν το αγαπημένο σου MAC παρουσιάζει πρόβλημα, είτε βρίσκεται σε εγγύηση και το έχεις αγοράσει από οπουδήποτε, μπορείς να το φέρεις σε εμάς. Εμείς θα φροντίσουμε, να επιλύσουμε το πρόβλημα αξιόπιστα, οικονομικά και στον ταχύτερο δυνατό χρόνο.

Σας αναβαθμίζουμε τα εξής στο mac σας:
Αναβάθμιση Επεξεργαστή (CPU)
Αναβάθμιση Κάρτας Ασύρματου Δικτύου (Wireless Network Card)
Αναβάθμιση Κάρτας Γραφικών (Graphics Video Card)
Αναβάθμιση Κάρτας Ήχου (Audio Sound Card)
Αναβάθμιση Κάρτας Καλωδιακού Δικτύου (Cable Network Card)
Αναβάθμιση Μνήμης (RAM)
Αναβάθμιση Μπαταρίας Φορητού Mac (Laptop Battery)
Αναβάθμιση Οπτικού Δίσκου (Optical Disk Drive)
Αναβάθμιση Σκληρού Δίσκου (Hard Disk)
Πρόσθεση Ελεγκτή Σκληρού Δίσκου SATA (SATA Controller)
Πρόσθεση Θυρών eSATA (eSATA Ports)
Πρόσθεση Θυρών FireWire (FireWire Ports)
Πρόσθεση Θυρών USB (USB Ports)
Πρόσθεση Περιφερειακών Παντός Τύπου (Accessories & Peripherals)